Circumstanţele neexplicate ale sinuciderii fostului şef DNA Timişoara. Simbolistica sinuciderii la locul de muncă. Sinuciderea din această dimineaţă a fostului şef DNA Timişoara, Tamas Schiffbeck (48 de ani), a lăsat presa să speculeze cu privire la motivele care au determinat un astfel de gest extrem. Surse judiciare au declarat pentru „Adevărul” că inspectorii judiciari pregăteau un control la DNA cu privire la dosarele făcute în baza sesizărilor SRI din 2007 până în prezent. Psihologii vorbesc de mesajul pe care sinuciderea la locul de muncă îl transmite, scrie Adevarul.

subiectele zileiFoto: Hotnews

Efectul Brexit în România. Dispar maşinile cu volanul pe dreapta. În România sunt înmatriculate în acest moment peste 60.000 de autoturisme cu volan pe dreapta, iar în cazul în care acordul comun privind Brexitul nu va fi semnat, începând cu data de 30 martie, aceste maşini care au volanul pe partea dreaptă vor fi singurele care vor mai putea circula în ţara noastră, scrie Digi24.

Departamentul de stat al SUA despre Moldova: Detenție arbitrară, tortură, oameni uciși în arest și corupție la nivel înalt. Tortura în închisori, corupția, justiția selectivă și detenția arbitrară sunt cele mai grave probleme care pun în pericol drepturile și libertățile cetățenești în Moldova, scrie DW.

Poliția din Ungaria confirmă reținerea fostului senator UDMR Olosz Gergely. Poliția ungară a confirmat că Olosz Gergely a fost reținut în Ungaria în 13 martie, potrivit Kronika. Olosz Gergely, fost președinte ANRE și fost senator UDMR, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 3 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în formă continuată, scrie G4media.

Filmul inaugurării autostrăzii de 1 m din Moldova. Mii de români şi-au unit vocea la protest. Mii de români şi-au unit vineri vocea şi le-au cerut celor care conduc ţara autostrăzi. S-au alăturat în acest fel protestului pornit de un întreprinzător din Suceava, care a construit din banii lui primul metru de autostradă din Moldova, relatează Stirile ProTV.