Liebling este noul punct roșu pe harta coronavirusului în Timiș. Aici moartea a deschis un nou front în această după-amiază, când unul din neamul țiganilor Sain de pe strada Bisericii Nemțești a dat ortu’ popii, scrie pressalert.ro.

Liebling, TimisFoto: Captura YouTube

Este vorba de bărbatul de 49 de ani care a murit joi din cauza infecției cu noul coronavirus și a fost de două ori diagnosticat cu pneumonie acută, prima oară în 20 martie, fără să fie însă internat la niciunul dintre cele două diagnostice.

Ziaristul Dragoş Boţa, de la pressalert.ro, a mers în satul Liebling.

„S-a întors cu tot neamul, șapte adulți și patru puradei, din Germania și era în izolare. „Nu i-a fost prea bine. El avea jumătate de plămân paralizat până la un moment dat. L-a luat cu tuse seacă și i-a fost rău”, povestea un neam, dotat cu BMW cu numere de Germania, care a fost pe post de șef cu aprovizionarea de când au intrat în izolare rudele. I s-a făcut rău, pe după-amiază, și dintr-o dată n-a mai mișcat. A venit ambulanța și medicului, echipat ca la carte, nu i-a rămas decât să constate decesul bărbatului de 49 de ani”.

Primarul din Liebling, Ioan Munteanu: „Fu..-o Dumnezeu de țară. Nimic nu avem pus la punct, nimic. O chemat-o pe doctorița de familie să-i facă…Nu o fost coronavirusu’ p*lii. El, omul, răcit, cu plămânii, și n-o venit să-i facă. De frică că ia pe dracu’”.

Citește restul reportajului pe pressalert.ro

ATENȚIE! Limbaj necenzurat!