Ana avea doar 13 ani cand a fost rapita de un traficant de oameni. A fost rapita, pur si simplu, de pe strada, ziua in amiaza mare. Erau mai multi barbati in masina in care au urcat-o cu forta. Au dus-o departe de casa, in alta localitate. A fost violata cateva zile mai tarziu de catre cel care a rapit-o si care a dus-o in afara tarii dupa cateva saptamani, intr-o tara din vestul Europei. Cosmarul ei s-a transformat in ceva neinchipuit atunci cand traficantul a inceput sa ii aduca „clienti” pe care a fost fortata sa ii accepte prin batai si presiuni psihice cumplite, inclusiv prin amenintari cu moartea la adresa ei si a familiei ei. Desi era si este doar un copil, a fost folosita pentru servicii sexuale mai mult de un an si jumatate, timp in care a fost sechestrata si pazita incontinuu.

Daniel a devenit victima traficului de persoane in octombrie 2006, la 13 ani. A intalnit-o pe Corina Neagu, poreclita „Coco”, intr-unul dintre cartierele Brasovului. „M-a chemat la ea acasa, dar mi-a fost frica sa ma duc”, povesteste baiatul. A mers totusi pentru ca traficanta de oameni l-a amenintat si l-a batut. I-a promis si bani si haine. De fapt, Daniel tocmai devenise victima traficului de oameni. „Coco” l-a obligat sa vanda carti, dar mai ales sa cerseasca pe strazile Brasovului si in fata Carrefour-ului.

Nicusor (17 ani) a reusit sa fuga singur de la Corina Neagu. E foarte istet si foarte descurcaret. A fost chinuit toata viata de parintii lui, apoi de cei care trebuiau sa aiba grija de el intr-un centru de plasament (de unde a fugit din cauza batailor), iar la urma de cei care l-au traficat. „Coco” i-a zis intr-o zi: „Nicu, tu de azi o sa fii producatorul meu”. Ca si ceilalti copii, si el a fost intimidat, amenintat, batut. „Cand am incercat sa fug de la Coco mi-a rupt dintele. Mi-a dat un picior in gura, un pumn in cap”.

Copiii ii aduceau traficantei intre un milion si trei milioane de lei vechi pe zi. Nu au putut sa fuga pentru ca au fost supravegheati in permanenta de „Coco” sau de complicii ei. Traficanta are doar 22 de ani si este in inchisoare acum. A folosit si a chinuit zeci de copii pe care i-a obligat sa faca acelasi lucru, sa cerseasca si sa vanda carti. Unii au fost sclavii ei cateva luni, altii – peste un an. I-a batut, i-a intimidat, le-a luat toti banii si le-a luat libertatea.

Integral in Gandul