„Avocatul Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), a lansat, vineri, campania „STOP ABUZURILOR!”. „STOP ABUZURILOR!” se adresează tuturor românilor care vor să se sesizeze un abuz comis de reprezentanți ai autorităților publice locale, având drept parteneri cetățenii români care au fost sfidați și abuzați constant în ultimii 30 de ani”, se arată în comunicatul emis de PPU-sl.

Daniel IonașcuFoto: PeBloguri

„Șirul lung al acestor abuzuri a culminat, recent, cu cazul unei familii din Craiova, unde o tânără nu a putut să își îngroape mama, deoarece DSP Dolj a susținut că femeia ar fi avut COVID-19, deși toate probele prelevate au fost negative. Astfel de situații reprezintă abuzuri intolerabile, iar umaniștii nu pot să asiste nepăsători la astfel de intervenții brutale ale autorităților.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) va pune la dispoziția tuturor românilor un număr de telefon, unde vor putea sesiza abuzurile comise de către autorități, sesizări care vor fi preluate de juriștii partidului, care la rândul lor vor sesiza autoritățile competente. Campania se desfășoară la nivel național, cu implicarea tuturor organizațiilor locale ale PPU (social-liberal).

Sesizările pot fi făcute la numărul de telefon 0771.679.954 și online, pe adresa de email stopabuzuri@ppusl.ro.

Citește articolul integral PeBloguri.

Acest material este unul sponsorizat și nu reprezintă opinia redacției HotNews.ro