Reprezentanții Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) au depus, marți, la Biroul Electoral al Sectorului 1, lista și dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local al Sectorului 1. Candidatul pentru funcția de primar al Sectorului 1 este Andrei Gerea, deputat PPU (social-liberal) și fost ministru, care în urmă cu trei decenii își începea cariera politică tocmai în Sectorul 1.

Andrei GereaFoto: Agerpres

„Sectorul 1 pentru mine înseamnă leagănul politic. Seniorii liberali ne spuneau că dacă vrei să faci ceva pentru comunitate, trebuie să te implici. Îmi doresc foarte mult să redau Sectorului 1 titlul de Capitala Capitalei și să putem să devenim un element de referință în ceea ce înseamnă digitalizarea serviciilor și transparentizarea achizițiilor. Lângă mine am oameni cu o vastă experiență profesională, cât și tineri foarte bine pregătiți. Am convingerea că PPU (social-liberal) va constitui pentru mulți surpriza acestor alegeri”, a spus Andrei Gerea după depunerea candidaturii.

„În acest partid tinerii sunt încurajați și chiar puși în prima linie. Avem un suflu nou, vrem să aducem ceva nou în politică, idei și proiecte noi, pentru că am descoperit că dacă nu ne implicăm, nu putem schimba nimic. Andrei Gerea a fost pentru mine o inspirație, un om puternic, profilul perfect al umanistului și de aceea îi suntem alături”, a transmis Mihai Teodor, secretarul general adjunct al PPU (social-liberal).

Citește articolul integral PeBloguri