Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a emis un comunicat de presă cu privire la informațiile privind anumite negocieri pentru alegerile parlamentare, în care afirmă că „pentru moment, principala prioritate politică a partidului o reprezintă alegerile locale”.

PPU-slFoto: PeBloguri

„Referitor la informațiile privind anumite negocieri pentru alegerile parlamentare, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) precizează că, pentru moment, principala prioritate politică a partidului o reprezintă alegerile locale.

Respingând orice înțelegeri netransparente, umaniștii își susțin necondiționat proprii candidați, având deplina încredere în capacitatea lor de a oferi soluții concrete și eficiente pentru problemele cu care se confruntă comunitățile locale.

Totodată, precizăm că strategia PPU (social-liberal) pentru alegerile parlamentare va fi definitivată în forurile de conducere ale partidului, în prima decadă a lunii octombrie, asumând două repere esențiale:

1. criteriile de promovare pe listele de candidați sunt competența profesională dovedită și capacitatea de a genera soluții pentru problemele cu care se confruntă largi categorii sociale.

2. candidații PPU (social-liberal) vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice.

Citiți comunicatul integral PeBloguri

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă opinia HotNews.ro