​Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reacție pe pagina sa de Facebook privind imaginile din Biroul Electoral din Sectorul 1, apărute în presă. În emisiunea de miercuri seară a lui Mihai Gâdea, de pe Antena 3, a fost sugerat că identitatea uneia dintre persoanele prezente în camera cu saci ar fi consilierul candidatei USR-PLUS Clotilde Armand, Nicolaescu Andrei Cristian, candidat la rândul său pe listele Consiliului Local al Sectorului 1.

Marcel CiolacuFoto: Facebook

"Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la ușă, dar tu să dai vina pe alții!!! În fapt, în fața camerelor useriștii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în cârcă cu sacii cu voturi! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene!", susține liderul social-democraților.

"Toți acești hoți trebuie arestați urgent! Demisia VELA pentru că ți-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoții! PNL este părtaș la acest furt și trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenți și hoți a organizat alegerile! Vă asigur că lucrurile nu rămân așa! Toți veți ajunge la pușcărie! Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate!", concluzionează Ciolacu, care atașează și filmarea difuzată miercuri seară.

Citește articolul integral PeBloguri

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă opinia HotNews.ro.

Articol susținut de PeBloguri