​​Ramona Ioana Bruynseels, liderul umanist care deschide lista PPU (social-liberal) pentru Senat, a taxat în termeni duri promisiunea lui Ludovic Orban, care a anunțat ajutoare bănești pentru familiile victimelor tragediei de la Piatra Neamț. Fostul candidat la alegerile prezidențiale spune că, deși un astfel de ajutor este justificat, momentul anunțului a fost unul ales prost.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Aud cu surprindere că premierul a promis un ajutor bănesc rudelor celor decedați la Piatra Neamț. Domnule premier, chiar credeți că era potrivit la nici 24 de ore de la producerea acestei tragedii să veniți cu promisiuni de ajutor bănesc? Dumneavoastră știți ce este în sufletul acelor oameni, vă dați seama prin ce durere trec ei acum că au pierdut oameni dragi, care s-au dus în acel spital ca să fie făcuți bine? Dumneavoastră vă dați seama că această promisiune nu face decât să ridice furia și supărarea oamenilor?”, spune Ramona Ioana Bruynseels.

Mai mult, Ramona Ioana Bruynseels spune că banii ar fi fost bine să fie folosiți pentru sistemul sanitar, pentru ca românii să nu fie expuși atâtor pericole în spitale.

Citește integral pe site-ul PeBloguri

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă opinia HotNews.ro/ ​Articol susținut de PeBloguri