Rise Project a publicat o înregistrare audio în care Alexandru Cumpănașu îi spune unei eleve minore de 15 ani că o „iubește foarte mult”. Publicația citată a difuzat și linkuri la înregistrări audio în care Cumpănașu îi spune unei alte minore, răspunzând la o întrebare a acesteia, că nu folosește „Titan gel” pentru că „m-a făcut mama suficient de bine”.

Alexandru CumpanasuFoto: Facebook - Alexandru Cumpanasu

Discuția în care Cumpănașu îi spune unei minore de 15 ani „Să știi că eu te iubesc foarte mult” a fost înregistrată, potrivit Rise Project, în urmă cu un an.

„Te iubesc ca cumpănașă, te iubesc ca fată de 15 ani care nu te-ai lăsat și ai luptat așa cum iubesc pe toți cumpănașii și la noi a spune că ne iubim este la ordinea zilei. A folosi iubirea ca armă este cea mai puternică pentru noi”, spune Alexandru Cumpănașu, în această înregistrare audio.

Înregistrarea audio, aici.

Contactat de Ruse Project, acesta a susținut că discuția cu minora ar fi de fapt o strategie, pusă la cale cu acordul mamei acesteia, pentru a identifica niște clanuri criminale și că fata ar fi primit amenințări de „sechestrare, viol, răpire de la școală”.

"Discuția a fost realizată în contextul hărțuirii și amenințării cu traficul de persoane a B.A. Această fată a fost foarte activă pe rețelele sociale, este o fată cu rezultate foarte bune la învățătură, dar a fost atât de implicată și de afectată de ceea ce s-a întâmplat cu cazul Alexandrei.", spune Cumpănașu.

Varianta lui Cumpănașu, aici.

Într-o altă înregistrare, publicată de un tânăr pe rețeaua socială TikTok, Alexandru Cumpănașu este întrebat de o minoră dacă se dă cu Titan gel.

„Nu nu mă dau cu Titan gel că m-a făcut mama suficient de bine. Ar trebui să-mi fie rușine sau să fiu mândru de chestia asta, că nu mi-e clar, că na, voi sunteți fete și trebuie să vă spuneți”, afirmă el.

Poliția Capitalei a anunțat luni că face verificări în cazul discuțiilor lui Alexandru Cumpănașu de pe contul său de TikTok, urmărit de aproximativ 500.000 de elevi.

Poliția Capitalei face verificări din oficiu privind discuțiile lui Alexandru Cumpănașu cu elevi, pe contul său de TikTok, după ce mai multe persoane au sesizat că postările și interacțiunea lui Cumpănașu cu elevii sunt mai mult decât deplasate.