​​Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, pregătește legi pentru susținerea agriculturii prin irigații, utilaje performante și centre de colectare, prelucrare si desfacere astfel încât produsele romanești să ajungă la consumatori.

HotNews.roFoto: Hotnews

Președintele PSD susține că Guvernul este inconștient fiindcă este aproape să provoace o criză a producției alimentare a țării în plină pandemie: „Am vrut să avem această discuție pentru că situația în agricultură este foarte gravă. Guvernele de dreapta au băgat agricultura românească în faliment, în mai puțin de un an și jumătate! Este un dezastru generalizat de la un capăt la altul! Vom ajunge să importăm în curând 100% din tot ce înseamnă mâncare dacă Guvernul nu se trezește și nu ajută fermierii!”, a declarat Marcel Ciolacu la finalul întâlnirii.

Liderul PSD a făcut și un top al loviturilor mortale aplicate de guvernarea Dreptei celor care muncesc în zona agricolă și în industria agro-alimentară.

“Măsurile aberante ale Guvernului au lovit deopotrivă atât în marii producători, cât și în fermierii mici. Nu au dat nici acum banii pentru despăgubirile pentru secetă, țin târgurile de animale închise și nu fac absolut nimic pentru ca românii să poată cumpăra produse românești! Au desființat zeci de programe de sprijin, au subfinanțat investițiile în irigații și au stopat tot ce înseamnă sprijin pentru producția autohtonă!”, a arătat liderul PSD.

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va continua să-i apere pe fermierii și producătorii agricoli.

Citește mai mult pe site-ul PeBloguri

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă poziția HotNews.ro

​Articol susținut de PeBloguri