​​Partidul Social Democrat denunță tentativa Guvernului Cîțu de a prezenta conflictul de muncă de la METROREX într-o cheie politică. Spre deosebire de relația dintre Cîțu și bănci, pe vremea când acesta făcea atacuri speculative la moneda națională, orice legătură dintre PSD și președintele organizației sindicale „Unitatea” Sindicatul Liber Metrou, Ion Rădoi, a încetat în urmă cu 13 ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Prin urmare, trimiterile făcute de Cîțu la apartenența politică pe care liderul sindical a avut-o cu mult timp în urmă, cu scopul evident de a insinua că protestele de la Metrou ar avea un substrat politic, reprezintă o tentativă dezgustătoare de manipulare a opiniei publice.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, denunță diversiunea Guvernului Cîțu: „Terminați cu propaganda! Voi ați pus conducerea Metrorex care trebuie acum să ia măsuri! Deblocați traficul, aplicați legea în conflictul pe care voi l-ați creat și lăsați fake-news-urile menite să acopere carantinarea țării! Mâine, după ce această petardă va dispărea, românii vor sta în continuare în case, nu vor avea bani și nici testare și vaccinare!”

Citește integral comunicatul Partidului Social Democrat pe site-ul PeBloguri

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă poziția HotNews.ro

​Articol susținut de PeBloguri