Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, susține că premierul Florin Cîțu și șeful PNL, Ludovic Orban, „vor să blocheze toată Europa”, întrucât refuză să prezinte în plenul Parlamentului Planul Național de Redresare și Reziliență.

Marcel CiolacuFoto: Captura video

Mai mult decât atât, în postarea publicată în decursul zilei de marți pe Facebook, liderul PSD afirmă că formațiunea politică pe care o conduce va intra în grevă parlamentară dacă mâine „prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi”.

Citiți mai jos postarea integrală a lui Marcel Ciolacu:

„Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, așa acum este normal. Polonia, Spania, Italia și Franța au prezentat PNRR-ul în Parlament.

Dacă mâine în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară.

De ce vor Cîțu și Orban să ascundă PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani?

Românii trebuie să afle adevărul legat de înghețarea pensiilor, salariilor și a alocațiilor, de creșterea taxelor și impozitelor pentru firme, precum și faptul că agricultura românească va primi… ZERO lei pentru irigații!”

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă poziția redacției HotNews.ro

Articol susținut de PeBloguri