Citiți mai jos un comunicat emis de Primăria Sectorului 4:

Foto:

Rezultatele examenului de Bacalaureat, publicate astăzi de Ministerul Educației, plasează Sectorul 4 pe primul loc în țară, cu o rată de promovabilitate de 85%, depășind astfel județe cu tradiție universitară, cum ar fi Cluj (84,1%), Galați (82,8%) și Iași (81.9 %).

Acest rezultat, deosebit de important, mai ales în contextul actual, predominat de probleme specifice pandemiei de coronavirus, încununează efortul extraordinar depus în ultimul an de profesorii și de elevii din Sectorul 4.

"Felicit din tot sufletul elevii și profesorii din Sectorul 4 pentru efortul uriaș pe care l-au depus în ultimul an! Rezultatele obținute la acest examen important sunt cu atât mai valoroase cu cât ele vin după cea mai grea perioadă pe care elevii, profesorii și părinții au traversat-o împreună! Știm cu toții că pandemia de coronavirus ne-a obligat să ne adaptăm unui context școlar complet nou, în care cursurile s-au desfășurat online și pentru care sistemul de învățământ nu era pe deplin pregătit. Cu toate acestea însă, împreună am găsit resursele necesare pentru a le oferi copiilor tot suportul de care aveau nevoie pentru a încheia cu bine anul școlar", declară Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

În ultimii 4 ani, este pentru a treia oară consecutiv când copiii sectorului 4 se află în topul celor mai bune rezultate din țară la examenul de Bacalaureat (locul I în 2021 – 85%, locul II în 2020 – 82.23%, locul I în 2019 – 80.94%), fapt ce confirmă importanța investițiilor pe care autoritatea locală le-a făcut în domeniul educației.

Citește articolul integral pe pebloguri.ro.

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă poziția redacției HotNews.ro

Articol susținut de PeBloguri