​Deputatul PSD Natalia Intotero, președintele Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților, face un apel către cei care au lacătul în mână și se pregătesc să încuie din nou instituțiile de învățământ. Aceasta afirmă că elevii ”trebuie să rămână în bănci” și să parcurgă ”un an școlar normal”.

Natalia IntoteroFoto: Agerpres

"ELEVII TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ #ÎNBĂNCI

Voci din spațiul public amenință că sălile de clasă vor fi din nou închise în octombrie. Pretextul? Valul 4 al pandemiei și regulile nerespectate din școli. Motivul adevărat? Lipsa soluțiilor durabile și incapacitatea celor care conduc astăzi sistemul de învățământ.

Cum s-a ajuns aici contează mai puțin. Ce este important acum este ca elevii să parcurgă un an școlar normal! Eu nu sunt de acord cu închiderea școlilor și sunt convinsă că și mulți dintre voi aveți aceeași părere.

Prin Campania #înbănci încercăm să atragem atenția asupra importanței pe care un parcurs educațional sănătos îl are pentru copii. Facem un apel către cei care au lacătul în mână și se pregătesc să încuie din nou instituțiile de învățământ. Lăsați „liber” la educație! Țineți școlile deschise.”

​Articol susținut de PeBloguri

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă opinia HotNews.ro