Romania libera: Mineri-sefi iertati pentru a fi incercat sa achite cheful cu energie

de Carmen Cosman     Romania Libera
Joi, 6 martie 2008, 1:48 Revista Presei | Subiectele Zilei

Corpul de Control al Companiei Nationale a Huilei Petrosani i-a scos nevinovati pe sefii minerilor de la Livezeni care au vrut sa-si compenseze chefurile organizate la cabana "Popasul Haiducilor" cu energie electrica. In urma verificarii, reprezentantii Corpului de Control nu au gasit nici o neregula, in ciuda schimbului de adrese oficiale dintre administratorul societatii care detine "Popasul Haiducilor", SC Crisaldo Impex SRL, si conducerea Exploatarii Miniere Livezeni.

Potrivit oficialilor CNH, "nu se confirma ca persoanele ce au organizat mesele festive in cursul anului 2006 sa fi solicitat administratorului cabanei «Popasul Haiducilor» sa nu emita factura pentru consumatia facuta, urmand ca plata sa se efectueze prin compensare cu energie electrica. Nu a fost cazul aplicarii de sanctiuni vreunei persoane".

Pe de alta parte, aceiasi oficiali recunosc ca "a fost facuta recomandarea ca pe viitor, pentru mesele festive organizate de angajatii EM Livezeni, sa se solicite documente care sa ateste plata consumatiilor". In ciuda celor mentionate de reprezentantii Companiei, la EM Livezeni exista cel putin doua adrese remise de administratorul SC Crisaldo Impex SRL, Ionel Dobre, care atesta intelegerea privind compensarea meselor cu energie electrica.

Integral in Romania libera.116 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version