​​În interiorul Partidului Național Liberal au apărut nemulțumiri la adresa premierului Nicolae Ciucă, după ce acesta i-ar fi reproșat colegului său Dan Vîlceanu că a criticat doi miniștri PSD.

Premierul Nicolae CiucaFoto: Captura video Guvern

Totul a început după ce Dan Vîlceanu, ministrul Proiectelor și Fondurilor Europene a criticat, în prima parte a acestei săptămâni, două Ministere conduse de PSD. Este vorba despre Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii, despre care Vîlceanu a afirmat că ar fi avut rezultate slabe în absorbirea de fonduri, conform Digi24.

„Există o slabă absorbție a Ministerului Muncii și o slabă absorbție a Ministerului Sănătății.Și din acest punct de vedere, aș fi profund recunoscător dacă cei doi miniștri s-ar apleca mai mult asupra acestor aspecte legate de fonduri europene, pentru că la începutul mandatului acestui Guvern toată lumea a înțeles, eu știu… anumite nefuncționalități, sau disfuncționalități, că ai preluat mandatul, nu ți-ai găsit toate documentele pe care trebuia să le găsești. Au trecut câteva luni și, evident, și eu, și premierul, și toată țara, toată populația României așteaptă să vadă progrese, și mai puțin scuze”, a declarat Dan Vîlceanu.

Citește mai mult PeBloguri

Articol susținut de PeBloguri