Guvernatorul New York-ului, Eliot Spitzer este un client fidel al prostituatelor, informeaza The New York Times. O ancheta federala a scos la iveala faptul ca Spitzer utiliza numele de George Fox pentru a se intalni cu prostituate de lux. Guvernatorul a recunoscut ca a apelat la acest tip de servicii dar a precizat ca este vorba de o chestiune privata.

Compania Boeing a anuntat ca va transmite o cerere de rexaminare a procedurilor prin care European Aeronautic Defence and Space Company (EADS) a primit contractul de alimentare in aer a aeronavelor apartinand armatei americane, noteaza The New York Times. Specialistii afirma ca valoarea contractului cu US Air Forces este de 35 de miliarde de dolari, acesta putand sa ajuga chiar la 100 de miliarde de dolari in urmatorii 30 de ani.

Potrivit unui studiu efectuat de compania CamScore in doar o luna , Yahoo!, Google, Microsoft, MySpace ou AOL au inregistrat si transmis 336 miliarde de date personale ale clientilor. In varful topului se afla Yahoo! cu 110 miliarde de date transmise, scrie Le Monde.

Comisarul european pentru justitie Franco Frattini solicita companiei Google sa respecte legislatia UE privind protectia datelor private pe internet. Reactia lui Franco Frattini vine dupa ce Google a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze portalul de publicitate on line DoubleClick contra sumei de 3,1 miliarde de dolari. Tranzactia face deja obiectul unor cercetari ale Consiliului european pentru concurenta, relateaza Le Figaro.

Costurile pe care va trebui sa le suporte Marea Britanie in acest an pentru mentinerea trupelor in Irak si Afganistan vor depasi 3 miliarde de lire, in crestere cu aproape 100% fata de anul trecut. Expertii militari califica aceste sume drept surprinzatoare deoarece Anglia si-a retras o parte din contingentul militar aflat in aceste zone, afirma The Guardian.

Oameni de stiinta de la Kobe University Japonia ,cred ca o planeta aproximatv cat doua treimi din marimea Pamantului orbiteaza la marginea sistemului solar. Planeta X - numita astfel de oamenii de stiinta din cauza ca nu a fost descoperita inca - ar trebui sa aiba o orbita eliptica plana, cu o perioada de revolutie de 1000 de ani si o raza estimativa de 15 pana la 26 miliarde de kilometri, scrie Stiinta.info.