Gerard Pique a fost în Miami pentru a-și vizita copiii, pe Sascha și Milan, care stau cu mama lor, Shakira. Doar că vizita catalanului s-a încheiat mai repede decât era de așteptat.

Shakira își ține inima rănită în mână în cel mai recent clip lansat de starul columbian după despărțirea de Gerard PiqueFoto: Ace Ent / Planet / Profimedia

Conform Mundo Deportivo, care o citează pe jurnalista Verónica Bastos, Pique s-a luat la bătaie cu fratele Shakirei, Tonino Mebarak.

„Shakira a avut o ceartă aprigă cu fostul ei iubit, iar discuția ar fi devenit atât de violentă încât Tonino, fratele cântăreței, ar fi sărit la bătaie cu Pique pentru a-și apăra sora. Potrivit zvonurilor, Poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația”, a declarat Verónica Bastos, citată de Mundo Deportivo.

Shakira s-a mutat definitiv la Miami în această primăvară și i-a luat cu ea și pe cei doi băieți ai săi, Sascha și Milan. Conform înțelegerii cu Pique, fostul fotbalist poate petrece 10 zile pe lună cu cei doi copii ai lor. De asemenea, Gerard are dreptul de a-și petrece Paștele și Crăciunul alături de Sascha și Milan.

Citește articolul pe Gsp.ro