Cu opt ore inaintea derby-ului, centralul Alexandru Deaconu si tusierii Adrian Vidan si Nicolae Marodin s-au intalnit in mare secret, intr-o benzinarie, unde au pus la punct "strategia"! Cei trei au fost urmariti, pas cu pas, timp de mai multe zile, de paparazzii Cancan.

Marele derby Rapid-Steaua a fost prefatat de un mare razboi al declaratiile legate de prestatia arbitrilor. Amenintarea lui George Copos ca va retrage echipa din teren, in cazul in care formatia lui va fi dezavantajata, a starnit o adevarata furtuna la FRF si nu numai.

Cu mai multe zile inaintea meciului, CANCAN a decis sa urmareasca pas cu pas ce se intampla in culise. Inainte ca membrii Comisiei Centrale a Arbitrilor sa-l fi anuntat oficial pe bucuresteanul Alexandru Deaconu drept central, CANCAN a aflat ca el va fluiera in Giulesti si, prin urmare, a declansat urmarirea acestuia.

Alexandru Deaconu (nascut pe 30 martie 1972) locuieste intr-un bloc din fata stadionului Ghencea, la etajul 3, este casatorit si are un copil de sapte luni. Vecinii il descriu ca pe un tip linistit, care nu le-a creat probleme. Extrafotbal, Deaconu este director de vanzari la compania multinationala "Philip Morris". Are biroul in comuna Otopeni, acolo l-am gasit zi de zi pe parcursul actiunii de investigatie.

Mai trebuie spus ca tatal lui Alexandru, Gelu Deaconu, este magazioner la FRF si lucreaza alaturi de Mircea Sandu din 1990. In plan material, familia arbitrului nu-si refuza nimic. Au doua masini, Ford (el un Jeep, ea un Mondeo), locuiesc intr-un apartament spatios, imbunatatit de curand cu termopane noi, o plasma de ultima generatie (cutia ei este inca pastrata pe balcon) si un aparat de aer conditionat Samsung.

Acesta din urma a fost achizitionat mult dupa ce alti colegi de breasla si-au deschis magazine Samsung cu ajutorul lui George Copos.

Integral in Cancan