Ligia Gheorghe s-a suspendat, la începutul lunii iulie, din funcția de consilier personal al Gabrielei Firea la Ministerul familiei, după perchezițiile efectuate de autorități la azilele groazei, declarând că o face până la terminarea anchetei. Ulterior, chiar Gabriela Firea a fost nevoită să își înainteze demisia din funcția de ministru, presiunea fiind una imensă din partea opiniei publice, dar și a propriului partid, PSD.

Ligia Gheorghe a fost consiliera Gabrielei Firea, dar și vicepreședinte la asociația lui Ștefan GodeiFoto: Colaj fanatik.ro

Ligia Gheorghe a fost, în perioada 2020-martie 2023, vicepreședinte al Asociației Gabriel cel Viteaz, prin care își derulau activitatea două cămine pentru persoane vulnerabile din Voluntari și Afumați, entitate controlată de Ștefan Godei, în prezent aflat în arest preventiv. În presă s-a dezvăluit că Enache și Godei au fost asociați într-o firmă și că patronul azilelor groazei a fost angajat ca șofer la Primăria Capitalei și la cabinetul de senator al Gabrielei Firea.

Citește mai mult pe fanatik.ro

Articol susținut de fanatik.ro