Petrolul a trăit periculos meciul de vineri seară cu FCU Craiova, dar a reușit să se impună spectaculos, 4-3. Reporterii GSP prezenți la meci vă prezintă zece informații ce nu s-au văzut la TV.

Slanina cu ceapaFoto: Colaj GSP

1. Având gambele foarte mari, Juan Bauza, a decis ca înaintea meciului să-și taie cu foarfeca jambierele. N-a fost singurul caz din tabără olteană care a apelat la această metodă. Inclusiv Matheus Mascarenhas a intrat pe teren cu jambierele tăiate, dar nu la fel de mult ca colegul său. Specialiştii în medicină susțin că muşchiul gambei este mult mai predispus la accidentări în cazul în care este acoperit total de jambiere.

2. Arbitrii s-au simțit ca la restaurant în cabină: salam de sibiu, mușchi, șuncă de praga, cașcaval, brânză, dar și slănină cu ceapă roșie de apă. N-au lipsit strugurii, merele și bananele, dar și sucuri, energizante și multă apă plată. La ora meciului termometrele arătau 35 de grade la umbră! Arbitru: Horațiu Feșnic. Asistenți: Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj-Napoca).

3. Paul Papp a bifat meciul 195 în Liga 1, iar la finalul partidei s-a dezlănțuit cântând cu galeria. A renunțat rapid la tricou, pe care l-a aruncat suporterilor, fiind extrem de fericit pentru cea de-a treia victorie consecutivă. Apoi a intrat în vestiar și-a avut parte de pizza și bere rece.

4. Jucătorii care n-au jucat deloc sau au făcut-o foarte puțin au fost luat în colimator imediat la finalul partidei de preparatorul fizic, Carlos Alberto Garcia Menendez. Acesta a intrat în vestiar după meci, a spart petrecerea și i-a trimis pe „restanțieri” la ture suplimentare de teren.

Citeste articolul complet pe GSP