​Marilisia Toma a rămas fără afacere, într-o zi. Asociatul său, care avea drepturi egale în firme, ar fi reușit printr-o serie de nereguli în care ar fi implicați și funcționari ai statului, să preia afacerea, scrie Investigatoria.ro.

Registrul Comertului BucurestiFoto: AGERPRES

Miza ar fi toate bunurile companiei, cel mai important fiind un bloc din Iași care ar avea o valoare de aproape un milion de euro.

Femeia a aflat întâmplător că nu mai are acces la conturile, la veniturile și cheltuielile companiei, la banii investiți, la contractele care se semnau, la angajamentele firmei, scrie Investigatoria.ro.

Potrivit sursei citate, asociatul ​Marilisiei Toma ar fi falsificat mai multe hotărâri AGA pentru a prelua controlul asupra firmei, iar ulterior s-a folosit de acestea pentru a înregistra la Registrul Comerțului modificările.

„Atunci când o firmă este deținută în parteneriat de două persoane, orice modificare a structurii de conducere a acesteia, de exemplu a administratorului, nu se poate face fără semnătura ambilor asociați. La asta se adaugă o verificare riguroasă făcută de reprezentantul Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC), în privința actelor depuse în acest sens”. Acest lucru nu s-a întâmplat, scrie Inevestigatoria.ro.

CITEȘTE ÎNTREGUL ARTICOL PE INVESTIGATORIA.RO

​Articol susținut de Investigatoria.ro