• Doi din cei mai mari operatori de cablu din America,  Comcast Corp and Time Warner Cable Inc intentioneaza sa creeze o retea nationala wireless cu banda larga bazata pe tehnologia WiMax, scrie Reuters. Participarea la acest proiect va costa 1,5 miliarde de dolari.
  • Increderea consumatorilor americani a continuat sa scada in martie iar pesimismul privind viitorul a atins un nivel critic care nu a mai fost atins de 34 de ani. Potrivit BBC News, indicele care masoara increderea consumatorilor a scazut sub 70 de puncte atingand in martie valoarea de 64,5 de puncte fata de 76,4 in februarie.
  • Aproape jumatate din democratii americani ar sprijini un tandem Obama-Clinton. Potrivit unui sondaj Gallup, citat de Le Monde, daca Hillary Clinton ar candida pentru functia de presedinte al SUA iar Barack Obama pentru cea de vice-presedinte, formula ar fi sustinuta de 45% dintre alegatorii democratilor.
  • Incepand cu 30 martie, traficul aerian intre America si Europa va fi liberalizat ca urmare a unui acord semnat de Bruxelles si Washington, anunta Le Figaro. Documentul stipuleaza, intre altele ca operatorii aerieni vor putea utiliza si alte aeroporturi decat cele din tara de origine.Potrivit analistilor acesta masura va creste concurenta dintre companiile aeriene si va ridica numarul de calatori pe ruta transatlantica de la   50 la 75 de milioane.
  • Dupa douasprezece zile pe Statia Spatiala Internationala (ISS), unde au operat cinci iesiri in spatiu, cei sapte astronauti ai navetei spatiale Endeavour si-au inceput calatoria spre casa, noteaza Stiinta.info. Acestuia au instalat un  brat de robot, conceput si construit de Agentia Spatiala Canadiana. Acest robot va putea cara obiecte grele, sau va putea repara singur anumite lucruri, fara ca oamenii sa iasa in spatiu. De asemnea, astronautii au instalat aparatura necesara pentru laboratorul japonez de cercetare Kibo care va fi instalat odata cu urmatoarea naveta care va vizita ISS in mai.
  • Oficialii companiei Yahoo se vor alia cu rivalii de la Google pentru a creea un soft comun  pentru aplicatii precum transferul de fotografii, muzica sau materiale video, afirma The New York Times.  Acesta va fi primul pas catre infiintarea unei asociatii non-profit OpenSocial Foundation care va cuprinde Google, Yahoo si MySpace. Potrivit analistilor asociatia va incerca sa concureze serviciile oferite in acest moment de Facebook.