​​Puține cazuri sunt atât de macabre și misterioase în același timp, cel puțin prin motivațiile oferite, precum cel al rusului Anatoli Yurievich Moskvin. Vorbitor fluent a 13 limbi străine, profesor la universitatea de lingvistică, specialist în studii celtice, Anatoli Moskvin avea să ajungă celebru în anul 2011, atunci când poliția a descoperit în apartamentul acestuia cadavrele mumificate a 26 de persoane. Și mai misterioase sunt explicațiile acestuia pentru acțiunile sale.

Înfricoșătoarea poveste a lui Anatoli Moskvin, profesorul macabru care crea păpuși din cadavre umaneFoto: Colaj fanatik.ro

Anatoli Moskvin s-a născut în orașul în orașul Gorki (astăzi Nijni Novgorod), al cincilea oraș ca mărime al Federației Ruse. Primii săi ani de viață au fost marcați de fascinația pentru moarte. Încă de când era școlar, acesta se plimba prin cimitire, în special prin cimitirul Krasnaya Etna din orașul său natal. Interesul său straniu față de cei decedați a pornit de la un incident traumatizant din copilărie, când a fost obligat să sărute fața unei fete de unsprezece ani în timpul unei procesiuni funerare. Acest incident a lăsat o impresie puternică asupra lui Moskvin, împingându-l spre obsesiile sale ciudate.

Citește mai mult pe fanatik.ro

Articol susținut de fanatik.ro