Cazul este deja clasic: regia a montat apometrul la 50 de metri de casa unei bucurestence

Practic, clienta a fost improprietarita silit cu o conducta sparta, veche de jumatate de secol

In urma cu doua saptamani, ziarul Gandul a prezentat povestea cetateanului Ionescu, acuzat de Apa Nova ca are pierderi pe retea, dupa ce regia i-a montat contorul de apa la 80 de metri distanta de casa. Dupa publicarea acestui material, am primit la redactie mai multe scrisori, in care cititorii ne-au povestit experientele neplacute pe care le-au avut cu Apa Nova.

Una dintre ele este a doamnei Irina Iordachescu. „Am citit in Gandul articolul «Cetateanul Ionescu, acuzat de Apa Nova ca are pierderi pe retea!», si mi-am citit propria poveste. Locuiesc in Bucuresti, Intrarea Camil Petrescu nr 3, sector 1.

Apometrul Apa Nova este situat la capatul strazii mele (o alee care se deschide din Calea Dorobanti), la distanta de aproximativ 40-50 de metri de casa mea. Intreg traseul tevii care ma alimenteaza cu apa potabila este pe sub strada mea, pe domeniul public. Conducta are mai mult de 50 de ani vechime si este intr-o stare avansata de degradare. Din 2004 au avut loc mai multe avarii - si pe toate Apa Nova m-a instiintat ca trebuie sa le repar eu, deoarece cei 50 de metri de teava de sub strada care este domeniu public ar fi instalatia mea interioara”, ne-a scris doamna Iordachescu.

Integral in Gandul