Orice meci din Liga lui Mitica continua sa fie pus sub semnul intrebarii, chiar si victoria categorica a Stelei contra Daciei Mioveni. Intreg scandalul a izbucnit dupa ce Virgil Becali, varul lui Gigi Becali, a fost fotografiat intrand cu o geanta diplomat in acelasi restaurant in care se afla si Sorin Cartu. Si asta cu o zi inaintea meciului. Partile implicate au declarat ca era vorba doar despe ... un joc de table.

A o mia victorie in campionat a adus in Ghencea si sansa 1 la titlu. Ros-albastrii au ajuns CFR la puncte, ardelenii conduc formal in clasament, dar daca ramin la egalitate Steaua are avantajul rezultatelor directe Dupa un meci straniu, Steaua a egalat liderul CFR Cluj mai devreme decit prevestea Gigi Becali.Dupa lecturarea formatiilor de start, Steaua avea deja 1-0 :). Asta deoarece Cirtu a menajat 8 titulari obisnuiti, in afara suspendatului Frasineanu, scrie Gazeta Sporturilor.

Cristian Geambasu a afirmat la emisiunea sportiva a Realitatii TV ca niciun jucator al Daciei Mioveni nu a tinut bara la lovitura de colt in urma careia stelistii au deschis scorul, lucru absolut incredibil pentru o echipa profesionista. In cadrul respectivei emisiuni s-au dat mai multe reluari din meciurile anterioare jucate de Mioveni pentru a se demonstra ca jucatorii "tineau la bara" si nu poate fi vorba despre o abordare tehnica a lui Sorin Cartu, similara celei folosite uneori de Murinho pe vremea cand antrena Chelsea.

In schimb, Pro Sport scrie ca desi diplomatul cu table de la „Doi Cocosi“ ar fi trebuit sa-i asigure Stelei o victorie fara dubii in fata Daciei tunate a lui Sorin Cirtu, lucrurile nu au stat tocmai asa pe teren. Lacatus si ai sai s-au prezentat fara idei in fata unei echipe invatate sa strice socotelile „granzilor“ suferind mult pentru a obtine cele trei puncte.

Gigi Becali a incercat sa dea la Fanatik Show (Telesport) o explicatie hazlie vizitei facute la "Doi cocosi" de varul sau: "Cred ca Virgi s-a dus la "Doi cocosi" pentru ca avea pofta de ficatei. Au aia acolo niste pipote si niste ficatei... o nebunie"