Comisia care ancheteaza moartea printesei Diana si a lui Dodi Al-Fayed a redactat raportul final privind acest caz. Procurorii citati de publicatia The Guardian afirma ca accidentul auto care a condus la moartea celor doi s-a produs din vina soferului care avea o alcolemie ridicata. De asemenas-a mai stabilit si faptul caDiana siDodi Al-Fayed nu purtau centura de siguranta. Comisia de ancheta a inlaturat speculatiile lui Mohamed Al-Fayed, tatal lui Dodi Al-Fayed care a sustinut in repetate randuri ca accidentul a fost pus la cale de serviciile secrete britanice.

O calota de gheata din estul Antarcticii obtinuta de o echipa formata din mai multi cercetatori europeni ne arata cum s-a schimbat concentratia de praf din atmosfera pe parcursul ultimelor 8 cicluri glaciare, conform unui articol publicat de Stiinta.info.Concentratia prafului in zapada depinde de mai multi factori, printre care cantitatea de particule minerale provenita de pe continente (care la randul ei este influentata de conditiile de clima si mediu in zona de origine a prafului), rata de acumulare a zapezii si curatarea atmosferei asociata cu ciclul hidrologic.

Intel, liderul mondial in domeniul productiei de hardware, nu este afectat de criza economiei americane. Oficialii companiei estimeaza ca odata cu introducerea tehnologiei Wimax, un sistem revolutionar pentru transmiterea wireless a datelor vanzarile Intel vor creste, informeaza BBC.

Nu la fel stau lucrurile in cazul companiei Advanced Micro Devices Inc (AMD) care se vede obligata sa concedieze 10% dintre angajati, adica aproximativ 1680 de persoane, noteaza Reuters.

Consiliul de administratie al Fondului Monetar international (FMI)a apobat vanzarea a 403 de tone de aur. FMI spera ca in urma tranzactiei sa obtina 11 miliarde de dolari, jumatate din suma urmand sa fie plasata intr-un fond de investitii relateaza AFP. Analistii estimeaza ca acesta masura era necesara deoarece FMI va termina anul fiscal cu un deficit de cel putin 140 de milioane de dolari