CFR a esuat in cimpia ialomiteana, incapabila sa-si depaseasca propria neputinta, scrie Gazeta Sporturilor. care spune ca era greu ca Steaua sa piarda pe un stadion unde a fost sustinuta ca acasa. Si ProSport spune ca trupa lui Lacatus a trecut la pas de un adversar care nu a fost capabil sa ii puna niciun fel de probleme in timp ce Liga Campionilor, visul lui Paszkany si Muresan, se indeparteaza vazand cu ochii. MM pune umarul si opreste CFR-ul pentru Steaua, scrie Online Sport. CFR-ul a pierdut mai mult de doua puncte la Urziceni, Eugen Trica ratand derby-ul cu Rapid din cauza cumulului de cartonase galbene, scrie Fanatik.

"Rapidul o sa ia campionatul. CFR a pierdut puncte in acest meci din cauza lipsei de experienta. Erau timorati, nu ati vazut cum sarea mingea din Semedo? Multi alearga, dar putini sint fotbalisti"

Dumitru Dragomir

Dupa cum s-a colorat tribuna stadionului din Reghin, Gloria s-a simtit ca un chirias care foloseste scara de incendiu pentru a ajunge acasa. Putea Bistrita sa fringa zborul de trapezist al Stelei spre titlu? Dica si Goian, oamenii pe care Steaua vrea sa-i vinda, au rezolvat deplasarea dificila de la Reghin.

Auzind rezultatul Stelei la Reghin, selectionata internationala de la Cluj a descins in provincialul Urziceni cu chipul unui nobil scapatat, constrins la domiciliu obligatoriu intre nesfirsitele ogoare. CFR a esuat in cimpia ialomiteana, incapabila sa-si depaseasca propria neputinta, scrie Gazeta Sporturilor.

"Sint dezamagit, dar rezultatul e echitabil. Nu meritam sa cistigam. Important ca jucam corect si in teren. Mai sint etape in care se pot intoarce lucrurile, trebuie sa acumulam cit mai multe puncte. Steaua are prima sansa pentru ca are avantaj si vine dupa multe victorii la rind. Dar va promit ca titlul se va juca pina in ultima etapa. Se joaca si pentru locul 2, dar nu mi-e teama"

Ioan Andone

In ritmul fuleului etalat de Mendoza, biciuiti de pe margine de Lacatus si sprijiniti din tribuna de Gigi, stelistii au recuperat handicapul ce parea imposibil de remontat fata de clujeni, suierand pe langa un Rapid incremenit. Odata asigurata participarea in Liga, urma campania de batalii pentru titlu. Steaua a bifat fara emotii deplasarea despre care unii spuneau ca ar reprezenta piatra de incercare pe final de sezon, scrie ProSport.

Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, citat de Online Sport considera ca jucatorii sai nu au facut un meci bun in fata Stelei datorita mizei prea mare si s-a aratat deranjat de atitudinea suporterilor de la Reghin, care au huiduit echipa antrenata de Nelutu Sabau.

Imi pare rau ca nu am putut sa ii ajutam pe cei de la CFR Cluj. Vrem ca o echipa din Ardeal sa castige campionatul. Ne-am saturat de hegemonia capitalei, insa se pare ca si anul acesta o sa castige campionatul o echipa din Bucuresti

Ioan Horoba

Clujul a pierdut mai mult de doua puncte la Urziceni. Mijlocasul CFR-ului, Eugen Trica, nu va juca saptamina viitoare in partida impotriva Rapidului dupa ce ratase anterior si derby-ul din Stefan cel Mare tot din cauza unei suspendari, scrie Fanatik.

E greu sa joci impotriva Stelei! Legatura misterioasa dintre Steaua si suporteri se activeaza si, amintiti-va acum doi ani, Steaua e incurajata la Vaslui, in timp ce Rapid e timorat la Petrosani de strigatul “STEA-UA! STEA-UA!”. La fel se intimpla acum! La Reghin, romanii, ungurii, sasii si rromii au venit pe marginea terenului cu fulare ros-albastre la git, in timp ce la Urziceni rivala Stelei, CFR Cluj, a avut parte de o primire ostila. E greu de luptat cu Steaua! Tocmai de aceea, efortul clujenilor trebuie pretuit. Pentru ca, in sport, cea mai mare satisfactie nu e victoria, ci victoria cind ai pornit ca outsider, scrie Catalin tolontan pe blogul sau.