Elena Udrea vrea sa faca o afacere imobiliara si sa construiasca un bloc de locuinte pe un teren amplasat in cartierul Floreasca din Bucuresti. Fosta sefa a Cancelariei prezidentiale si-a ridicat in cap insa asociatiile de locatari din zona, deoarece pentru a-si atinge scopul trebuie sa taie copacii si gardul viu de pe teren. In plus, proprietarii de locuinte din blocurile vecine spun ca nu vor mai vedea lumina soarelui dupa ce Elena Udrea isi va construi imobilul. "Sunt proprietara de un an si jumatate, iar acum vreau sa ridic un bloc de apartamente. Este normal ca oamenii sa se revolte pentru ca este vorba de mine", a declarat Elena Udrea.

Autorizatia de constructie a fost eliberata de primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, iar aprobarea pentru taierea copacilor a fost data de primarul general Adriean Videanu. "Acolo nu este un spatiu verde in sensul legii", sustin functionarii administratiei locale. In mod paradoxal insa, o cerere de retrocedare facuta de un fost proprietar pentru un teren lipit de cel al Elenei Udrea a fost respinsa. Motivul? Terenul respectiv nu poate fi atribuit deoarece este ocupat de "elemente de sistematizare", care nu inseamna altceva decat alei, spatii verzi, retele si canalizari.

Fosta sefa a cancelariei prezidentiale Elena Udrea vrea sa dea o lovitura imobiliara si sa construiasca un bloc de locuinte pe terenul pe care l-a cumparat intr-o zona excelenta a Bucurestiului. Locatia este insa nefericita: spatiul verde dintre trei blocuri aflate in cartierul Floreasca, undeva intre strazile Garibaldi, Glinka si Chopin, din zona fostului hipodrom al lui Negroponte. Fara consultarea vecinilor, sotia lui Dorin Cocos a ingradit spatiul verde de pe strada Chopin numarul 8 si se pregateste sa elibereze terenul de cei 20 de copaci si gardul viu, cu voie de la Primaria Municipiului Bucuresti, condusa de Adriean Videanu. "Sunt proprietara de circa un an si jumatate, iar acum vreau sa construiesc un bloc de apartamente. Este normal ca oamenii sa se revolte, pentru ca este vorba de mine.

Integral in Romania libera.