Angajaţii trustului patronat de familia Voiculescu au fost anunţaţi, printr-un comunicat transmis prin intermediul serviciului de mailling intern, că primele de Paşte vor fi acordate doar celor cu salarii lunare mai mici sau egale cu 1500 de lei net. Previzibil, reacţiile nu au fost tocmai prietenoase.

cotidianul.ro a intrat în posesia unui schimb de mailuri între angajaţii trustului Intact, în care este discutată soarta primelor de Paşte. Le redăm integral.

“Dragi colegi,

Pastele 2008 aduce cu sine şi o schimbare de politica interna in acordarea primelor. Intrucat in ultimii ani primele “de Pasti” au fost acordate fara a se tine cont de criterii de merit sau performanta sau rezultate financiare ale companiei, anul acesta primele “pentru masa de Pasti” vor fi acordate doar persoanelor cu un venit total egal sau mai mic de 1.500 lei net/luna. Astfel, primele acordate au doar scopul de a veni de Sarbatori in ajutorul acelor angajati cu venituri medii si mici, indiferent de rezultatele lor profesionale...

Integral in Cotidianul