Jurnalistul-vedeta al postului CNN, Richard Quest, a fost retinut vineri noaptea de politie in Central Park, New York, avand o funie prinsa in jurul gatului si legata la celalalt capat de organele genitale, o jucarie sexuala in ghete si o punguta cu metaamfetamina in buzunar.

Potrivit ziarului „The New York Post“, Quest se plimba impreuna cu un prieten prin parc in toiul noptii, cei doi fiind opriti de politie pentru ca se aflau in locul public la o ora cand parcul era inchis. Jurnalistul a fost acuzat pentru plimbarea prin parc la ore interzise si posesie de droguri. Neobisnuita utilizare a funiei nu a fost sanctionata, autoritatile considerand ca jurnalistul nu s-a expus indecent in locul public. Prietenul lui Quest a primit la randul sau o avertizare, pentru ca nu avea asupra lui actul de identitate.

In urma audierii la Curtea din Manhattan, jurnalistul a fost de acord sa urmeze un program de consiliere antidrog timp de sase luni, in schimbul suspendarii urma ririi penale. Dupa ce a petrecut aproape o zi intreaga dupa gratii, Quest a fost eliberat fara a primi nicio sanctiune.

Integral in EvZ.