Haralambie Vochitoiu, liderul PSD Petrosani, a cumparat un fost camin de nefamilisti din orasul Aninoasa, printr-o firma controlata de el. Imobilul a fost achizitionat de SC Art Forest Company Petrila pentru mai putin de 50.000 de lei noi, adica echivalentul pretului unei rulote.

Imobilul scos la vanzare de Primaria Aninoasa a fost construit inainte de anul 1989 si functiona drept camin de nefamilisti, fiind in proprietatea Exploatarii Miniere Aninoasa. Dupa 1997 cladirea s-a depopulat, o data cu marile disponibilizari din domeniul minier, iar in urma cu doar cativa ani EM Aninoasa a fost inchisa. Ulterior, imobilulul a trecut in proprietatea Consiliului Local Aninoasa, care a decis sa-l instraineze. "Am vrut initial sa-l transformam noi in bloc de locuinte sociale dar, din lipsa de fonduri, am abandonat proiectul si am decis sa vindem cladirea", a precizat primarul orasului Aninoasa, Ilie Botgros.

Fostul camin de nefamilisti din orasul Aninoasa a fost cumparat de SC Art Forest Company SRL Petrila, o firma reprezentata de Valerica Bogos, dar controlata in realitate de liderul PSD Petrosani, Haralambie Vochitoiu. Initial, imobilul a fost scos la vanzare cu peste 500 milioane de lei vechi, dar, pentru ca la prima strigare nu s-a prezentat nimeni, pretul a scazut cu 10%. Primarul Ilie Botgros spune ca SC Art Forest a anuntat ca in locul fostului camin de nefamilisti va fi amenajat sediul unei firme.

Integral in Romania libera.