Avid de publicitate, Irinel Columbeanu nu rateaza nici o ocazie de a fi in centrul atentiei. La fel s-a intamplat si vara trecuta, cand omul de afaceri anunta cu surle si trambite ca a incheiat un contract de parteneriat cu tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor.

Conform intelegerii prealabile, Columbeanu se angaja sa o ajute pe Catalina la ridicarea vilei acesteia din Constanta, oferind materiale de constructie in valoare de 100.000 de euro. In schimb, fosta gimnasta devenea imaginea firmei de constructii detinute de miliardar: Materia Construct Columbeanu.

Omul de afaceri si-a atins scopul, la acel moment informatia fiind preluata atat de presa scrisa, cat si de televiziuni. Urmarea nu s-a mai produs insa. Daca in primele luni a evitat un contact, fie el telefonic sau vizual, cu vreun membru al familiei Ponor, intr-un final Iri i-a transmis sportivei ca are nevoie sa-si faca reclama in Constanta, astfel ca este de acord sa se implice in ridicarea vilei, dar contra cost.

Fara sa faca valva in presa, desi avea toate motivele, Catalina Ponor a preferat sa renunte la orice colaborare cu miliardarul si sa-si continue lucrarile la vila din fondurile proprii, obtinute gratie performantelor sale in gimnastica. „Nu sunt la curent cu intreruperea acestei colaborari cu gimnasta Catalina Ponor. Vad ca sunteti mai la curent decat mine. Ma voi interesa sa vad despre ce este vorba“, s-a justificat omul de afaceri.

Integral in Cotidianul.