Un barbat in varsta de 48 de ani a reusit performanta de a pacali mai multe firme si institutii de credit acumuland o datorie de 6,6 milioane de euro.

Cel mai mare datornic persoana fizica din Romania este un barbat in varsta de 48 de ani din Bucuresti, au declarat pentru Cotidianul surse apropiate cazului. Barbatul are o datorie totala de 6,6 milioane de euro impartita intre cateva firme si mai multe banci. Cea mai mare parte din bani provin din datorii restante din credite contractate la banci din Romania. “Debitorul are numele unei foste reviste de divertisment celebre pentru caricaturi pe vremea lui Ceausescu. Are scoase la vanzare mai multe imobile in Bucuresti si judetul Prahova”, ne-au explicat sursele noastre.

Se pare ca barbatul, al carui nume de familie este Urzica, a reusit aceasta performanta in complicitate cu mai multi angajati ai unor banci.

“Este o frauda facuta in dauna mai multor creditori si a unor banci, insa cu complicitatea unor angajati ai bancii”, ne-au mai spus sursele. Creditele contractate de barbat pot avea o valoare mult mai mare din moment ce suma expusa mai sus reprezinta doar datoriile restante si penalizarile aferente.

Integral in Cotidianul