EvZ: Vlas, eliberata in numele "Drepturilor Omului"
In fapt, judecatorii Curtii de Apel au preluat mare parte din argumentele magistratilor Tribunalului Bucuresti, cei care decisesera, in prima faza, eliberarea lui Vlas. Concret, temelia hotararii Curtii a fost cladita pe Conventia pentru Drepturile Omului, care stipuleaza, printre altele, ca „orice persoana arestata sau detinuta are dreptul de a fi judecata intr-un termen rezonabil sau eliberata in cursul procedurii“.
Un alt element important care a condus, in final, la eliberarea Ioanei Vlas a fost pledoaria avocatei acesteia, cea care a insistat pe trei coordonate: numarul mare de parti vatamate din dosarul „FNA“ (si, implicit, imposibilitatea ca doar clienta sa sa fie vinovata in acest caz), starea precara de sanatate a inculpatei si faptul ca aceasta a contribuit esential la aflarea adevarului.
Integral in Evenimentul Zilei

Guvernul cu o singură femeie ministru a numit doar patru femei în funcția de prefect
11 lucruri pe care poate nu le știai despre femeile românce
Sir Alex Ferguson, frica de singurătate, mintea care-ți joacă feste și întrebarea firească: "Ce se întâmplă atunci când mori?"
Cum am renunțat la viața de ONG-ist boem care credea că Bucureștiul se salvează prin povești. Interviu cu Edmond Niculușcă, primul om pe care Nicușor Dan l-a angajat când a venit la Primărie
Povestea tinerei din Bacău care ține spectacole de stand-up comedy în Europa în patru limbi diferite și l-a făcut pe Seinfeld să râdă
vai de capul nostru