Candidatul Partidului Conservator la Primaria Sectorului 4 al Capitalei s-a mutat temporar in comuna Priboieni si a luat examenul auto la toate categoriile doar intr-o zi!

Politistii anticoruptie au facut, ieri, o descindere in forta la Serviciul Permise si Inmatriculari Arges. Din primele cercetari se pare ca aici era „paradisul" permiselor auto obtinute ilegal.

Primarul localitatii Priboieni, Constantin Catrina, ne-a declarat ieri ca, anul trecut, a primit o cerere de luare in spatiu a unei persoane cu numele "Popescu Cristian". Solicitarea a venit de la un consatean de-al sau, omul de afaceri Cristian Constantin Grigoroiu. Edilul nu retine insa ca persoana pe care Grigoriu dorea sa o ia in spatiu sa poarte si numele de "Piedone".

"I-am semnat cererea si nu cred ca e singura aprobata in conditiile in care indeplinea formalitatile de a-l gazdui. De altfel, de la domnul Grigoroiu am aflat ca ar fi vorba de Piedone. El se lauda ca e prieten cu el si spunea ca vrea sa-i faca permis de profesionist", ne-a declarat edilul din Priboieni.

Contactat telefonic de ziarul „Adevarul", Cristian Grigoroiu ne-a declarat ca nu doreste sa se bage in jocuri politice. "Da, suntem prieteni in adevaratul sens al cuvantului (cu Cristian Popescu Piedone - n.r.)", a confirmat Grigoroiu, adaugand ca nu va face mai multe declaratii pana dupa scrutinul de maine. Reamintim ca Piedone (PC) se "bate" pentru Primaria Sectorului 4 cu PD-L-istul Radu Silaghi.

Integral in Adevarul