Ieri, la pranz, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Judetului Cluj a anuntat presa ca un elev a primit, pe messenger, cerintele subiectelor de la proba orala de limba si literatura romana. Astfel, informatiile prezentate de Gandul, conform carora cerintele au circulat pentru prima oara in judetele Cluj si Brasov, se confirma.

Arion Hadrian Virgil, inspectorul scolar general si Anca Radu, purtatorul de cuvant, au anuntat ca elevul a primit respectivele infomatii de la un coleg din alt judet. Cu toate ca inspectorul scolar general, al carui fiu sustine si el examenul de bacalaureat in aceasta perioada, nu a vrut sa ne spuna numele elevului, am reusit sa aflam identitatea acestuia.

Nu o vom divulga pentru a-i proteja identitatea, insa putem spune ca este absolvent al Liceului de Informatica „Tiberiu Popoviciu”. Acesta a primit cerintele subiectelor in jurul orelor 10,00-11,00, luni dimineata, de la un coleg din alt judet. „A venit un profesor, care a povestit ca un elev, pe care il medita pentru bacalaureat, l-a intrebat daca subiectele pe care le-a primit sunt bune sau nu”, declara inspectorul scolar general, ieri.

Integral in Gandul.