Mircea Geoana a impartit dreptatea in PSD. Vasile Dincu a fost “belit”, iar Radu Mazare, Marian Oprisan si Nicusor Constantinescu au primit medalii si diplome de premianti.

Hiperactivitate pesedista la Mamaia in ultimele doua zile ale saptamanii. Cazati intr-unul dintre hotelurile baronului de Constanta, Nicusor Constantinescu, liderii PSD, de la baronii PSD la alegerile locale pana la presedintele Geoana si parlamentari, au bifat o ordine de zi extrem de incarcata: gimnastica de inviorare in apa marii in zori prestata de presedintii Consiliilor Judetene, decapitarea organizatiilor afiliate grupului de la Cluj, schitarea guvernului PSD condus de Mircea Geoana si pregatirea impartirii colegiilor uninominale pentru parlamentare. Plus semifinala Spania-Rusia, vizionata in grup.

Joi seara, la intalnirea neoficiala a conducerii partidului cu baronii invingatori la locale, acestia si-au revendicat drepturile de invingatori.

Liviu Dragnea, Marian Oprisan, Nicusor Constantinescu si-au cerut drepturile argumentand ca partidul este la mana lor. Liviu Dragnea a prezentat un proiect de modificare a Legii administratiei locale prin care presedintii de Consilii Judetene sa devina prim-ministri ai unor guverne locale, cu ministri numiti dupa modelul celor de la Bucuresti.

Integral in Cotidianul