Un parculet din sectorul 3 dotat chiar inainte de alegeri de catre edili cu banci, alei si borduri a fost desfiintat si pregatit de betonare

Liviu Negoita e linistit: „Noi n-am spus niciodata ca e parcul primariei“

Primarul Liviu Negoita de la sectorul 3 a facut o scamatorie uimitoare cu un parc, facandu-l sa apara si sa dispara in cateva saptamani. Parcul tip „iepure in joben“ era situat la intersectia strazii Nerva Traian cu strada Moruzzi Voievod. Inainte de alegeri, primaria l-a amenajat, „plantand“ banci, pietris, alei si o placuta prin care se lauda cu investitia. N-au lipsit nici macar clasicele borduri. Dupa alegerea glorioasa a lui Negoita, bancile au fost smulse si terenul imprejmuit cu panouri pe care scrie „Santier in lucru“. Aici, la cativa metri de alte blocuri, se va construi, fireste, un alt bloc. Terenul a fost revendicat cu cativa ani in urma. Oricum, proprietarul, galant, a acceptat sa construiasca dupa alegeri. Si Primaria sectorului 3 a fost intelegatoare si i-a dat o autorizatie de constructie pentru o cladire inalta.

Liviu Negoita are o explicatie simpla: „Acest teren nu a fost niciodata in proprietatea noastra. Este al unui om care l-a cumparat de pe piata libera. In urma cu trei-patru ani am vorbit cu el si l-am intrebat cand construieste si daca putem amenaja ceva acolo ca sa nu ramana maidan. Noi nu am spus niciodata ca e parcul primariei. Cand l-am amenajat, am pus acolo o placa pe care scria ca e o amenajare temporara fiindca e proprietate privata. In loc sa-i multumim omului ca ne-a lasat sa facem acolo un parculet, noi il consideram un exemplu negativ. D-voastra ce ati face, daca ati avea un teren? L-ati dona sa se faca parc?”, ne-a spus primarul.

Integral in Gandul