Cristian Popescu Piedone a fost ilegal consilier in perioada 25 septembrie - 24 octombrie 2007, cand si-a facut mutatia in comuna Priboieni, judetul Arges. Conform articolului 19 din Legea Administratiei Publice, "mandatul de consilier inceteaza inainte de termen in caz de demisie, incompatibilitate, pierdere a drepturilor electorale, schimbarea domiciliului intr-o alta unitate administrativ-teritoriala sau deces".

Cum in data de 25 septembrie 2007, Piedone tocmai primise buletin de Arges, deci isi schimbase domiciliul intr-o alta unitate administrativ-teritoriala, mandatul sau ar fi trebuit sa inceteze. Cu toate acestea, Cristian Popescu si-a vazut linistit de treaba. Reamintim ca Piedone s-a mutat o luna in Arges pentru a obtine permis de conducere.

Pe 27 septembrie 2007 si apoi pe 18 octombrie 2007, Cristian Popescu Piedone a fost prezent la doua sedinte de consiliu si a votat pentru mai bine de 50 de hotarari ale Primariei Sectorului 6. In mod normal, toate acestea ar trebui sa fie anulate intrucat la sedinta respectiva a participat un consilier ilegal.

Integral in Adevarul.