Doua sute de dosare de resedinta dintre cele ale soferilor banuiti ca si-au obtinut fraudulos permisele de conducere au disparut din fisetele Serviciului Informatizat de Evidenta a Populatiei Arges. Surse judiciare spun ca printre acestea s-ar afla si dosarul primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Acesta a aflat, ieri, de la ziarul „Gandul” ca i-ar fi disparut dosarul. „Cred ca se construieste ceva cu Piedone. Eu am facut totul legal, mi s-a eliberat carte de identitate, carte de alegator, de la Primaria Topoloveni. Ce au facut ei mai departe, sa ii manance toti dracii”, ne-a declarat primarul Sectorului 4.

„Cum sa dispara dosarul lui Piedone? Prea e totul regizat. Adica dispar doua sute de dosare, dar conteaza doar dosarul meu? Nu e treaba mea. Fiecare raspunde pentru el. Eu mi-am exercitat legal drepturile cetatenesti, mi-au dat chitanta, document de identitate... de ce m-au bagat pe mine in oala asta? Nu stiu in ce ecuatii am intrat, pe cine oi fi deranjat. Stiu ca pe ceilalti 199 nu ii cheama Piedone. Cum sa dispara dosarul? Ca sa-ti schimbi domiciliul, e un circuit de hartii. Pai ce, dispar toti, mama, tata, spermatozoizi? Piedone nu e teleportat. Am parcurs toate etapele legale. Am pastrat chiar o copie a cartii de identitate de la Arges”.

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Internelor si Refor­mei Administrative, disparitia dosarelor a fost observata de echipele de control trimise la SEIP Arges din ordinul ministrului Cristian David. Anchetatorii nu au putut preciza daca actele au disparut inainte sau in timpul investigatiilor. Cazul este cu atat mai ciudat cu cat birourile lucratorilor erau sigilate din dispozitia procurorilor anticoruptie.

Gandul