Udrea se opune revenirii Monei Musca in PD-L. „Pinalti“ ii deschide Monei usa de la Neamt.

Liderul PD-L Neamt, Vasile Stefan, supranumit „Pinalti“, a anuntat ca vrea sa-i ofere Monei Musca un colegiu in judet pentru a candida la alegerile parlamentare din toamna. „Este propunerea mea si o sa o supun discutiei in biroul judetean, la sfarsitul saptamanii, probabil vineri. Mona Musca este o femeie de valoare si de aceea m-am gandit serios sa ii ofer un colegiu din Neamt. Ramane de vazut care dintre ele. A ramas sa mai vorbim la telefon, dar deocamdata dansa nu m-a mai sunat“, a declarat ieri Stefan despre cea care i-a fost colega de partid in PNL si mai apoi in PLD, inainte de unificarea cu PD.

Mona Musca a refuzat sa raspunda public propunerii.

Insa Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, doi dintre liderii alaturi de care a parasit PNL pentru a crea PLD, s-au declarat incantati de ideea ca Mona Musca sa candideze.

„Un colegiu uninominal ar fi pentru Mona Musca o oportunitate de a demonstra ca si-a pastrat credibilitatea, dincolo de evenimentele nefericite de acum doi ani. Dar ramane ca ea sa decida“, a declarat joi Valeriu Stoica.

Daca partea liberala din PD-L se arata incantata de posibilitatea ca Mona Musca sa revina in prim-planul politicii, partea democrata se plaseaza la polul opus. Miercuri seara, intr-o emisiune difuzata de Realitatea TV, secretarul executiv Elena Udrea sustinea ca revenirea Monei Musca nu este o solutie foarte buna. „Cred ca solutia pentru doamna Mona Musca, si este o solutie personala, este sa candideze in alegeri eventual ca independent si, apoi, daca electoratul o iarta ca nu a spus adevarul atatia ani, putem sa ne gandim si la...“, a declarat Udrea.

Integral in Cotidianul