Cu exact o saptamana inaintea debutului noii editii de campionat, „Adevarul" va ofera, in premiera, grila pregatita de GSP TV, postul infiintat special pentru a transmite marea majoritate a meciurilor din Liga I.

Dupa ce a facut achizitii de marca pe piata comentatorilor sportivi, GSP TV le-a creat acestora emisiuni speciale in grila de programe.

Galeria de vedete a noii televiziuni cuprinde jurnalisti racolati de la TVR (Radu Naum, Emil Gradinescu, Bogdan Cosmescu), Sport.ro (Costin Stucan), Realitatea TV (Catalin Oprisan, Cristian Zagaradniuc, se pregateste Emanuel Terzian) si Kanal D (Cosmin Baleanu). Acestora li se adauga mai multi ziaristi de la „Gazeta Sporturilor" obisnuiti cu studiourile tv: Andrei Vochin, Cristian Geambasu, Decebal Radulescu.

O miscare cu greutate este revenirea in prim-plan a lui Ovidiu Ioanitoaia, a carui emisiune esuase pe Antena 2.

Prin cele patru variante ale sale, GSP TV va transmite sase din cele noua meciuri ale fiecarei etape. Prima optiune (derby-ul rundei) va reveni Antenei 1, postul-locomotiva din trustul familiei Voiculescu.

GSP TV va putea fi receptionat, deocamdata, doar in pachetul de baza al operatorului de cablu RCS&RDS si pe platforma digitala DIGI TV.

Postul de sport al trustului Intact va difuza 11 talk-show-uri fotbalistice

Fiecare vedeta a canalului tv, care se va lansa pe 25 iulie, va avea propria emisiune, care va toca marunt meciurile din campionatul intern. Partidele se vor vedea in pachetul de baza al RCS.

Garnitura de vedete, Radu Naum, Emil Gradinescu, Andrei Vochin, Ovidiu Ioanitoaia, Cristian Geambasu si Costin Stucan, va debuta din 25 iulie pe GSP TV cu o salba de talk-show-uri axate exclusiv pe partidele din campionatul intern.

Integral in Adevarul