O sibianca a descoperit, dupa ce a semnat la angajare fisa postului, ca in atributiile ei de serviciu intra prestarea de body masaj si masaj erotic sefului ei, nimeni altul decat falsul conte Mircea Nicolae Iosipescu Zambra, care are o firma si in Sibiu. Femeia a demisionat si facut plangere la Inspectoratul Teritorial de Munca. Nu e nimic ilegal in actul in sine, dar acesta este considerat nul din punct de vedere al Codului Muncii, fiind imoral.

Potrivit Sibianul online.ro, Maria Delia B. a crezut ca a dat norocul peste ea, cand s-a dus la un interviu la o firma care avea ca domeniu de activitate intretinerea si curatarea cladirilor si i s-a propus un post de secretara platit cu fabuloasa suma de 3.500 de lei. Entuziasmata de salariu, femeia a semnat contractul de munca si fisa postului fara sa mai arunce vreun ochi pe ea. Nici prin cap nu i-a trecut ca, pe langa cafeaua directorului, tehnoredactarea unor acte si raspunsul la telefon, trebuie sa faca si masaj erotic administratorului societatii, o femeie, cat si asociatului majoritar, Iosipescu Zambra.

Atentie la ce semnati, avertizeaza inspectorii ITM

Maria Delia le-a spus inspectorilor de la ITM ca a semnat toate documentele si abia acasa a citit fisa postului. A demisionat chiar a doua zi. "Din pacate, multi semneaza automat si abia tarziu isi dau seama ce au semnat.

Integral in Gandul