Taximetristul George Ionut Nicolae a primit mandat de arestare preventiva pe 29 de zile pentru uciderea a doua tinere din Brasov. El le-a povestit anchetatorilor ca a dus cadavrele la Bacau, de teama ca vor fi gasite de politistii care o cautau pe Elodia.

Avocatul acestuia, Laurentiu Ghiciu, a declarat ca clientul sau si-a recunoscut faptele si ca nu va face recurs. El a cerut insa o expertiza psihiatrica si vrea sa arate ca Nicolae nu a avut discernamant in momentul comiterii crimelor. Cadavrele a doua tinere de 18, respectiv 26 de ani, au fost descoperie la inceputul acestei saptamani in magazia unei case din centrul orasului Bacau. „Erau intr-o stare de putrefactie avansata.

Cand au fost desfacute a inceput sa curga apa, ca in momentul cand scoti ceva de la dezghetat“, a declarat Marcel Badara, seful Serviciului de Medicina Legala Bacau. Cele doua victime sunt Madalina Ortansa Motruna, 18 ani, fiica adjunctului de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Brasov, si Vasilica Mihai, 26 de ani, din Zarnesti, judetul Brasov. Fusesera ucise cu brutalitate cu mai multe luni in urma si erau infasurate in folie de plastic, lipite cu adezivi, si in mochete. O vreme, cadavrele au fost pastrate in sediul unei firme din Brasov, apoi au fost duse in Bacau.

Integral in EvZ.