Un insotitor de bord a incercat sa rezolve problema pulverizand deodorant

Pentru romani parfumul tarii se simte inca inainte de a intra pe teritoriul acesteia. E suficient sa te apropii de terminalul de unde pleaca respectiva cursa menita sa te aduca acasa. Miercuri noaptea, in cursa Alitalia de la Roma spre Bucuresti, sase dintre pasagerii aflati la coada avionului miroseau puternic a transpiratie: o parte din cei aflati in apropiere s-au revoltat si au declarat ca vor impiedica plecarea avionului.

Cativa romani buni de gura au decis sa cheme pilotul avionului, iar echipajul a anuntat si politia de granita. Pilotul a incercat sa calmeze spiritele explicand romanilor revoltati (din cauza altor romani) ca nu poate da jos niste pasageri platitori pentru ca miros urat. Pana sa soseasca si politistul italian, un membru al echipajului a incercat sa improspateze aerul pulverizand deodorant deasupra zonei unde se aflau „sconcsii“.

Rezultatul a fost o com­binatie de parfum si miros de transpiratie in stare sa doboare si un cal. Intrebat de ce nu functioneaza aerul conditionat – care ar fi atenuat poate efectele transpiratiei – unul dintre stewarzi a replicat alarmat „you worry about AC when we have dangerous people here?!” (va faceti griji cu aerul conditionat cand noi avem aici oameni periculosi).

Integral in Gandul