NOROC ● Verii Becali si-au golit buzunarele la cazinou

Patronul Stelei, Gigi Becali, a pierdut in urma cu trei saptamini la cazinou o suma uriasa: 900.000 de euro. Latifundiarul a jucat sase ore la ruleta, alaturi de varul sau, Giovani Becali, insa norocul nu le-a suris deloc. Intreaga poveste a fost prezentata de Libertatea de duminica.

"Pasiunea lui Gigi Becali pentru cazinouri este bine cunoscuta. Renumit pentru sumele astronomice pe care le pierde sau le cistiga, Becali nu s-a dezis nici de aceasta data.

Cu citeva zile inainte sa plece in vacanta de la Monte Carlo, Becali a dat o raita pe la cazinoul Hotelului Marriott, insotit de varul sau, Giovani Becali. Cei doi au intrat in cazinou si, dupa ce au dat mina cu aproape toata lumea prezenta – semn ca sint foarte cunoscuti si apreciati de ceilalti jucatori – , s-au asezat la masa de joc. Ca de obicei, verii Becali au preferat ruleta. Au jucat citeva ore bune, timp in care s-au «usurat» de 400.000 de euro. Cu toate ca seara parea compromisa, Becali nu a dat inapoi.

Dupa ce a pierdut toti banii pe care-i avea la el, patronul echipei de fotbal Steaua a sunat o cunostinta despre care stia ca poate sa-l imprumute cu bani si i-a cerut 500.000 de euro. Dupa ce a primit si aceasta suma, Gigi Becali a continuat sa joace in speranta ca va recupera suma pierduta si va pleca acasa triumfator. Din pacate insa, in citeva ore el si varul sau au trecut deja la pierderi cei 900.000 de euro si au parasit cazinoul convinsi ca urmatoarea data cind vor juca vor cistiga."

Integral in Jurnalul National