"Romania libera" a descoperit o noua lovitura imobiliara data in sectorul 5 al Capitalei. Escrocii au actionat dupa aceeasi reteta ca si cei prinsi de politistii bucuresteni in luna mai a acestui an. O bucuresteanca de 73 de ani a ramas fara un teren, in valoare aproximativ 600 de mii de euro, situat in zona Cotroceni-Panduri. Proprietatea i-a fost vanduta cu acte false de o persoana care "ii furase" identitatea. Terenul a fost cumparat de un anume Aurel Constandin, director executiv la firma de imobiliare a omului de afaceri Marius Locic.

"Parca suntem intr-un film politist. Din pacate, totul este real. Ceea ce ma ingrozeste cel mai tare este faptul ca cineva umbla pe strada cu identitatea mea", incepe sa povesteasca Viorica C. La cei 73 de ani ai sai, femeia este ingrozita de ce i s-a intamplat. Ne roaga sa nu-i publicam tot numele, ca masura de precautie. "Sunt batrana, cine ma poate apara?", zice femeia.

Viorica C. a mostenit de la parinti 230 de metri patrati pe strada Doctor Severeanu din Cotroceni-Panduri, sectorul 5 Bucuresti. Zona are un potential imobiliar excelent, motiv pentru care un metru patrat de pamant aici a ajuns pe piata pana la 3.000 de euro. De altfel, nici nu prea se gasesc loturi de vanzare in acest cartier, chiar daca ar exista, poate, multi oameni dispusi sa scoata o suma atat de mare din buzunar. Batrana nu a dorit sa-si vanda proprietatea, in ciuda ofertelor care au inceput sa curga una dupa alta, incepand cu primii ani dupa 1990 si pana astazi.

Integral in Romania libera.