PNL poarta negocieri cu celebrul om de televiziune Florin Calinescu, caruia i-a propus sa candideze sub culorile sale intr-un colegiu din circumscriptia Arges. Presedintele filialei PNL Arges, deputatul Adrian Miutescu, nu a ascuns interesul formatiunii sale pentru Calinescu. „Am fi foarte onorati daca Florin Calinescu va accepta sa candideze pentru noi. Mai multe informatii nu pot oferi acum. Daca domnia sa va accepta, atunci imediat vom oficializa desemnarea domniei sale drept candidat al nostru“, ne-a spus Miutescu.

Contactat de Cotidianul, Florin Calinescu a facut urmatoarele precizari: „Din patru in patru ani sunt contactat pentru a reprezenta un partid la alegeri. Da, am fost contactat de PNL. In acest moment inca nu am luat vreo decizie. Daca ma sunati intr-o saptamana, veti avea raspunsul meu, pozitiv sau negativ. Acesta este termenul pe care l-am decis pentru a da un raspuns, pentru ca, in situatia in care va fi unul pozitiv, atunci trebuie sa am timpul necesar pentru a intra in campanie“.

Potrivit declaratiilor facute de liberalul Adrian Miutescu, discutiile cu Florin Calinescu vizeaza o candidatura in colegiul pentru Senat arondat municipiului Pitesti. La o prima analiza, se pare ca acest colegiu este unul „bun“ pentru liberali, fapt confirmat si de unele surse din PNL.

Integral in Cotidianul.