Daca la numai cateva ore de la comiterea crimei, autoritatile anuntau ca asasinul este subordonatul lui Caiac, Marian Catalin Mavriche, ieri, anchetatorii nu mai erau siguri cine si cu ce arma a tras!

Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj a remis ieri dupa-amiaza un comunicat in care precizeaza ca se efectueaza, inca, cercetari pentru stabilirea identitatii criminalului si ca, pana in prezent, nu au fost dispuse masuri preventive impotriva lui Marian Catalin Mavriche, considerat initial suspect. Acesta este totusi pazit de opt politisti la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, dar pentru propria protectie.

Nici arma crimei, considerata initial un pistol cu glont de calibrul 38 mm, produs la Brescia, in Italia, sub marca "Franchi", nu mai este o certitudine pentru anchetatori. Pistolul a fost descoperit in apropierea locului crimei, aruncat intr-un gardulet, verificarile efectuate demonstrand ca s-au tras patru gloante cu el. Tot in zona a mai fost descoperit un pistol cu bila, despre care s-a stabilit cu certitudine ca apartine lui Marian Catalin Mavriche, dar care, se pare, nu ar fi fost folosit.

Intre timp, specialistii in medicina legala au stabilit ca moartea lui Caiac "a fost violenta, datorandu-se hemoragiei interne, urmare a unei plagi impuscate, cu ruptura de organe interne, ficat, pancreas. Leziunile de violenta s-au putut produce prin impuscare".

Integral in Adevarul.